Kan knappt hålla mig!

Så himla sugen på 24timmarsspinningen. Jag längtar så. Igårkväll hade jag svårt att sova för att jag tänkte på det så mycket. Jag och Pia ska åka dit iår igen. Underbart. Hotell, gym, cyklar, folk, musik, massage, bubbelpool, svett och mycket mera. Låter det inte underbart?!

Jag vill att det ska vara dags nu!


Typiskt tjejig

Idag har jag varit ganska så tjejig. Jag har shoppat.

Ska kanske visa er sen, men jag har iaf köpt:

  • Mascara
  • Ögonskugga*4
  • Läppstift
  • Läppenna
  • Dekoration till naglarna
  • En gul kofta
  • En svart tröja
  • En blommig tröja
  • En blommig klänning
  • Present till mamma

Tänk vad man kan göra av med pengar på en dag. Galet. Men kan tillägga att jag inte köper smink ofta, däremot väldigt sällan för jag använder nästan aldrig smink längre. Kläder använder jag såklart, varje dag, så det är ju inte konstigt att det behövs nytt ibland.

Har bokaat tid hos optikern med, har fått för mig att jag ser lite sämre, hoppas att det är inbillning bara! Så galet dyrt med nya glasögon.


Har inte

Jag har inte haft så himla mycket att skriva om. Idag skulle jag på ljusparty hos Ewa, men jag orkar faktiskt inte. Men hon skulle fixa ljus till mig. Snällt. Jag vet att jag tjatar om min mage mycket, men det är magens fel att jag inte orkar så mycket på kvällarna. Känner mig helt färdig. Nu ska jag iaf ta och laga lite mat och städa hos Kaninen. Sen får vi se vart kvällen bär mig.

Att använda benen

Jag brukar alltid åka ut med mat till Jonas när jag är hemma, så han får lite roligare mat.. Idag åkte jag med, men inte bil. Jag cyklade. 1,3mil enkel resa. Så det känns himla bra!
Jag cyklade och allt runt omkring är vackert.

Framme vid ladugården är det tjurar. Fina. Önskar att alla va mina.


Sen fick jag vänta på Jonas ett tag för han hade kört fast lite på ett fält. Så han blev uppdragen. Jag kollade på kossorna så det gjorde inget att det dröjde lite. Jag åkte med flera lass och det va supermysigt. Att få vara nära Jonas är det bästa som finns.



Tänk va lycklig jag kommer vara när jag bor på landet! <3

Ge mig något att brinna för

Jag har alltid varit intresserad av träning, från att jag va liten och fram till idag.
Tyvärr är jag en periodare. Jag måste få nya peppningar hela tiden för att jag ska hålla igång. För ca ett år sedan vägde jag 11 kilo mer än vad jag gör idag. Jag har nog en ganska hälsosam inställning till träning och mat. Jag äter precis vad jag vill, jag struntar i allt vad dieter är. Mat är livet.

Inom träning har jag med varit en periodare. Jag har även provat på många olika saker. Ni ska få en lista på vad jag har gjort i min dagar.

Fotboll: Jag tror att det var fotboll som jag började med först av allt. Alla kompisar spelade fotboll, jag tyckte aldrig riktigt om denna sporten. Har aldrig varit så förtjust i att springa efter bollar så jag höll mig till att vara back men oftast målvakt.

MTVdans: Idag tror jag det kallas för streetdance? Det var inte någon direkt höjdare. Kanske höll på med det i ett halvår. Inget för mig

Folkdans: Har även provat tpå folkdans. Det var ganska skoj faktiskt. Jag tror att jag uppskattar det mera nu att tänka tillbaka på det än vad jag gjorde när jag väl höll på med det. Det var inte heller någon lång tid detta va intressant.

Orientering: Min bror var en duktig orienterare, det ville jag med bli men jag va så fruktansvärt rädd för att springa vilse occh att ingen skulle hitta mig.

Redskapsgymnastik: Gymnastik. Det är det jag har gillat mest och hållt på med längst. Från att jag va liten till jag blev vuxen och flyttade till Linköping. Jag höll på med det ett tag här med i en vuxengrupp. När jag va student gick det fint att hålla på med det, men nu är det för sent för att jag ska orka med det och dagen efter kunna gå till jobbet.

Ja det va väl det jag har provat på som liten. Nu när jag inte är stor längre vet jag inte vad som lockar mig mest. Jag dras mellan många olika saker utan att veta vad jag älskar mest. Spinning, BodyBalance, löpning, cykling, vattengympa, simning, gympa på friskis och svettis eller styrketräning. Jag tror jag är periodare för att jag inte har något som fängslar mig. Jag känner inte i kroppen att den brinner för något av detta. Den brinner fortfarande för gymnastiken som jag inte kan hålla på med. Det suger.

Gällande vikt och kroppsideal är jag nog inte heller så noga, men jag har en magisk gräns som jag inte längre få gå över. Jag väger mig varje morgon, kanske är det ett sjukt beteende men ändrar inte på dagen för det, väger jag mer än 67 kilo är jag missnöjd.


Nu har ni fått en dos av träning och vikttjat. Jag ber om  ursäkt, men jag måste få ur mig lite saker ibland. Jag vill bara hitta något jag återigen brinner för. Kanske har du ett tips?

Starten

Vaknar av pussar. Hejdå till hjärtat. Fantomen på operan.

Så mycket har jag gjort hittills. Filmen är igång fortfarande,  vilket underbart sätt att vakna upp va!


En dag

Idag blev det visst bara en halvtimme till jobbet som vanligt. Jag låg visst och latade mig lite länge, men det va skönt. När jag slutade jobba cyklade jag direkt till affären och köpte godis och läsk- fanta exotic och påskmust. Det ska bli godis och filmmys ikväll.

Ska hämta hem mat från Ming Palace, vår favoritrestaurang. Det blir senare när hjärtat slutat jobba.

Ja, det va väl det. Glad kväll.

10

Idag börjar jag att jobba vid tio. Jag funderar på om jag ska göra vägen till jobbet lite längre idag. Att jag snart ska cykla iväg. Extra motion och jag slipper vara inne. Att gå till jobbet vore ju en idé, men det är så himla långt att gå hem sen när jag slutar kvart över fem. Då kanske det inte är lika fint väder heller. Idag ska jag ha med mig min kamera, ska bara se att det är batteri kvar i den.

Jag vill åka till min ko i helgen. Då måste jag åka själv, Jonas ska jobba.. Jag vill att han ska vara hemma med mig, men det går ju inte med hans jobb. Jag har väl mer eller mindre vant mig. Saknar han varje gång han inte är vid mig. Det bästa är att jag kan vara med på hans jobb i princip när jag vill, det underlättar.

Dags att göra mig klar för dagen. Hej

Åh, Herregud.

Min Gud är en svart lesbisk kvinna som vaggar omkring i himlen och kokar makaroner åt alla som vill ha.

Elin ( http://superficialragdoll.blogg.se/ ) gjorde så jag kollade på "Åh, herregud" av Jonas Gardell. Nu kollar jag på det för andra gången.

Jonas Gardell är för mig vad kakor är för kakmonstret. Jag tycker om Jonas Gardell. Han är lite av min husgud. Jag har alltid varit fängslad av hans böcker och allt jag egentligen någonsin sett eller hört av honom. Han berättar saker på ett magiskt sätt som sätter sig fast i mig. "Livet" är en underbar grej han har gjort. Visst han är lite larvig ibland men hans ord har ett djup om man lyssnar riktigt noga.

Jag kan läsa hans böcker hur många gånger som helst tror jag. Jag blir glad av det. Jag blir glad av att läsa ärliga ord, även om allt inte är sant. Det är sanning i boken.

Ja jag vet inte vad jag ville med detta inlägget, inte måste man vilja något med allt. Bara dela med mig.

Sjukhusbesöket

Jag vet inte hur mycket jag ska skriva egentligen.

I måndags va jag på sjukhuset. Min kära fästman var med mig, det va underbart att ha va där. Klappade mig och sa fina saker.

En blå ful sak fick jag ha på mig. Tre karlar va inne i rummet. Jag fick både lugnande och smärtstillande innan undersökningen började. Gjorde ont ändå, så fick mera. Jag fick en nål i armen, en sådan har jag aldrig haft innan. Otäckt. Det var som en tv som man kunde kolla på inne i mig, jag har sett hur jag ser ut från insidan nu. Det ni!



Jag överlevde iaf även att det inte var någon behaglig undersökning.


Dom tog prover från mig och det kommer dröja ca 1månad innan jag får reda på svaren. Innan dess hoppas jag att magen ska ha fixat sig! Kanske räckte det med en rejäl utrensning ur kroppen, försöker intala mig det..

Likt ett asplöv

Nu börjar jag bli nervös- en lång slang. I mig.

Nu tänker vi på allt edt vackra istället, solen är framme. Jag är ledig idag. Sängen är varm. Det är svårt att se fina saker när magen är tom. Den låter och skriker och rör sig. Något jag aldrig har varit med om. Klart jag varit hungrig så magen mullrat, men har inte varit tom innan.

Jag ser fram emot kvällen när jag är hemma igen. Förhoppningsvis är jag hemma redan vid 16.



Inatt föddes en liten tjurkalv. Joels egna kalv.

Mullrar

Det mullrar i mig. Jag kan tänka mig hur det mullrar när en vulkan brakar loss. Ingenting mot min mage.

Lyssna, du kanske hör den om du är tyst!

Funderar

Det är en sak jag har funderat på. Varför har inte jag en blogg om sådant jag älskar? Varför har jag inte fina bilder i min blogg? Massa färger, kjolar, tyg, bilder, vänner och mig själv?


Jag önskar att jag visade mera saker som jag gör. Eller som jag inte gör. Eller borde göra.

Varför har jag inte med mig min kamera överallt längre som jag hade för två år sedan? Det ska jag börja ha. Det va jag och kameran mot världen. Det var inga speciella kort, men dom va mina och jag älskar dom.

Ni ska få se vad jag älskar. Ni ska få se mig.

Nu är jag tom. Det är bra för imorgon måste jag vara det.

Äckligaste jag någonsin druckit!

Fy fan vad äckligt. Jag ska ju rensa tarmarna idag. Laxabon ska jag dricka 4 liter. Jippi..

Jag har druckit två glas nu och hållt på att kräkas två gånger, fy fan vad vidrigt detta är!

Det smakar havsvatten

16

Snart ska jag påbörja inför undersökningen imorgon. Det är otäckt. Jag åt senast vid 11.30, får äta igen imorgon efter undersökningen som börjar vid 14. Sen kanske jag kommer hem vid 16... jobbigt kommer det bli.

Håll tummarna för mig!

Projekt

Jag har börjat med ett litet projekt när jag har varit sjuk. Eller kanske inte ett litet. Jag ska virka ett mormorstäcke som passar till en dubbelsäng. Det går åt lite över tusen mormorsrutor. Det ska bli spännande att se hur lång tid jag kommer behöva hålla på med dom!



Nu har jag några till, bilden är inte helt ny. Men det blir nog fint när jag väl är klar och har sytt ihop dom... Om det någonsin händer!

Kommer aldrig bli storbloggare

Jag har kollat runt lite på bloggtoppar och liknande. Vad är det folk läser egentligen?

Det finns några olika kategorier har jag sett.

1. Bimbo
Fåfäng, besatt av sitt utseende, dricker på tok för mycket alkohol, skryter med saker som en vanlig människa skulle skämmas över. Gärna opererad exempelvis bröst, näsa eller läppar. Gärna alltihopa.

2. Den nakna
Denna kategori förknippas ofta med bimbokategorin. Klär man av sig är man genast populär. Gärna ska det ju då vara överdrivet smalt eller ha häpnansväckande stora muskler.

3. Träningsmänniskan
Det gäller ju att vara igång hela dagen. Ett beroende. Stora muskler. Lägger ut bilder på sin mat, som att dom är ensamma om att äta.

4. Född i fel årtionde
Det är mycket annorlunda människor tror dom, men i själva verket är dom himla vanliga. För är det inte vanligt att tro att man är annorlunda med tanke på att ingen är lika?

5. Inredare/Bakning
Jag sätter ihop dessa två, då de påminner mycket om varandra.
Visar sitt hem. Fina inredningstips. Vill gärna ha beröm för sakerna de visar. Tjusigt.

Jag tillhör ingen av dessa kategorier, så därför är det inte intressant att läsa om mig. Jag skriver för mig själv.
Jag har inte opererat något någonsin, jag dricker inte ofta, jag tränar som vem som helst, jag äter som vem som helst, jag är naken som vem som helst men har inget behov av att visa mig för andra, jag har det som jag vill ha det hemma men tror inte att någon bryr sig om om jag har en ny tavelram exempelvis, jag bakar och det blir gott sen äter jag upp det och skiter ut det. Inget mer med det.

Därför kommer jag aldrig att få en blogg som folk vill läsa. Eller hur!?

Att köpa en ko

En dröm om en bondgård. Det  är något som jag och min fästman har. Vi vill bo på landet och ha allt som hör till. Vi har många saker redan. Men vi har inte själva gården.

Vi har en traktor som vi båda kan köra. Min fästman jobbar med att köra traktor så det är ju inte så kontigt att han kan. Jag har däremot fått lära mig det sen vi blev tillsammans. Jag har kört traktor i snart två år nu. Det är väldigt roligt.

Min fästmans pappa bor på landet, han har en egen gård. Där hjälper vi mer än gärna till. Senast vi var där så harvade vi. Jag körde lite själv, första gången jag verkligen genomförde ett riktigt jobb, innan det har jag bara kört litegranna. Jag var superduktig.

Jag har köpt en ko. Den ska bo på svärfars gård. Min ko har fått en kalv. Underbart. Jag har inte sett den själv än, men har fått en bild, inte är jag sen med att visa den inte!



Underbart. Jag är numera stolt ägare till dessa två liv <3

Frisksport- en saga

Det var en gång två tjejer som åkte på ett frisksportsläger.

Dom hade med sig ett fint tält som aldrig förut var använt. Hittade sin plats på planen. Brevid dessa två tjejer var det många tält. Ett tält kom senare, men det var inte tältet som var intressant, utan killarna som hade det. Tre killar från skåne, det hördes lång väg.

Detta var inte ett vanligt tält, detta tältet hade tre olika sovrum så att säga. Det va blått. En kille va galet het. De två tjejerna tyckte det var roligt med unga heta killar brevid deras tält. En tyckte det var roligare än den andra.

Blyga som dom va så sa dom inget, men det gjorde  killarna. Hejade iaf. Liten boll av plast hade dom små tjejerna med sig. En rosa och svart. Passande nog så stod det en av tjejernas mobilnummer på bollen samt orden "Heja Kungen" Vem vet varför. Spelade boll vid tältet, kom bort till killarna. Bytte några ord och blickar.

Gick runt på området, vid klätterväggen uppenbarade sig killarna återigen. Hälsade. Tjejerna vågade inte klättra. Fegisar. En kväll satt alla och pratade de två tjejerna och Conny, Gustav och Fredrik. En tjej sov hos en kille. Varmt. Bara sov.

Tjejerna åkte hem tidigare från lägret. Bollen lämnades kvar med flit. Det va som sagt va en rosa billig plastboll.

En dag efter att tjejerna åkte hem så kom ett samtal. Ett samtal om en boll. En kille har nu tjejernas boll. En boll som ska förvaras till lägret året efter då den ska återlämnas.

Sagt och gjort, året efter fick flickorna bollen åter. Nu var det bara två killar. Två killar som en av tjejerna än idag har kontakt med. Bara för att det finns en boll med ett mobilnummer på. Bollen lever än idag i en av tjejernas föräldrars garage. Än står det mobilnummer och "Heja Kungen".

Orolig

För min lilla Kanin, han är inte som han brukar vara. Han äter inte lika mycket. Han hoppar inte lika mycket. Jag tror att han har ont någonstans. Jag ska prova och se om det är att jag måste klippa hans naglar. Jag kan inte göra det själv, så måste vänta till Jonas kommer hem.
Hoppas inte det är att han har ont utan att han bara är trött.

Kanske att jag måste kastrera honom... Usch hemsk tanke.

Jag älskar ju min lilla Kanin.

Kaninen <3

Vildsvin på grillen

Det hade min karl och hans vänner igår. Jag kunde inte följa med för dom har hundar och katter, det tål inte jag.

Jag roade mig bäst jag kunde. Jag va inne i Ljungby en liten sväng, kollade på film, virkade. Jag hade det ganska bra. Hämtade Jonas framåt kvällen. Satt och pratade med hans lillasyster när vi kom hem, hon ska kanske följa med oss upp till Linköping nu idag. Hon har påsklov och det vore nog bra för henne att hon kommer iväg från Ljungby ett tag. Vi försökte prata med henne igår, men jag vet inte om hon tog till sig det. Hoppas.

Nu är jag ensam uppe som vanligt på morgonen. Nu är det inte ens tidigt! Jag ska strax väcka Jonas om han inte kommer ner snart. Jag vill vara hemma tidigt idag.

Hejdå!

I Torpa

Igår åkte jag och Jonas till Småland, rättare sagt till Torpa. Härligt väder och jag såg både tussilago och kor på vägen ner så det var en lyckad bilfärd.

På kvällen åkte vi in till Ljungby för att äta lite middag hos hans mor. Mycket gott, vi har inte träffat henne på ett bra tag nu. Hans lillasyster kom med dit och visade sig i två sekunder. Hon ville säga hej. Vi stannde inte så jättelänge. På kvällen/natten satt vi och pratade med hans far.

Igår bestämdes det. Jag ska köpa en ko. Det ni! Har du en ko kanske? Nu menar jag inte en liten fejkad ko, utan en riktig och livs levande ko. Ska ringa till nån idag och få tag på en, har vi tur kanske vi kan brumma iväg med vår fina traktor och hämta den idag redan! Vilken lycka. Jag ska bli minibonde.

Det trodde ni inte va?

Ny fin rosa cykel

Jag har en ny cykel. Den fick jag igår av min underbara fästman. Han fick med en cykel av sig själv. Nu kan jag cykla till jobbet utan att bli svett som jag blev med min förra cykel utan växlar. Nu har jag iaf tre.

Den är rosa och fin. Jag är ganska tjejig så det skulle min cykel med vara. Hittade en fin grön med, men den va inte lika fin.


Jag vet

Jag är inte så bra på det här med blogg, men jag gör mitt bästa.

Idag är iaf min sjukskrivning över och jag har jobbat. Det va helt fantastiskt att få göra något! Så roligt att se mina fina arbetskamrater och alla barnen. Väldigt kul.

Nu är det påsk, jag firar inte påsk. Men jag har lite pynt bara för att jag äger sånt från när jag va liten. Fick påskblomma av ett av barnen på dagis mamma, väldigt fin! Sen fick jag ett paket av chefen, 3 små söta kycklingar.

Min bror kommer imorgon men jag och Jonas ska nog åka till Torpa. Blir nog så.

Jaha, ja. Tack för mig.

Eller Nej, en sak till! Jag har fått en remissbekräftan från sjukhuset så inom 2 veckor ska jag få komma dit. Känns bra. Inte bra men det måste ju göras. Hejdå

RSS 2.0