Frisksport- en saga

Det var en gång två tjejer som åkte på ett frisksportsläger.

Dom hade med sig ett fint tält som aldrig förut var använt. Hittade sin plats på planen. Brevid dessa två tjejer var det många tält. Ett tält kom senare, men det var inte tältet som var intressant, utan killarna som hade det. Tre killar från skåne, det hördes lång väg.

Detta var inte ett vanligt tält, detta tältet hade tre olika sovrum så att säga. Det va blått. En kille va galet het. De två tjejerna tyckte det var roligt med unga heta killar brevid deras tält. En tyckte det var roligare än den andra.

Blyga som dom va så sa dom inget, men det gjorde  killarna. Hejade iaf. Liten boll av plast hade dom små tjejerna med sig. En rosa och svart. Passande nog så stod det en av tjejernas mobilnummer på bollen samt orden "Heja Kungen" Vem vet varför. Spelade boll vid tältet, kom bort till killarna. Bytte några ord och blickar.

Gick runt på området, vid klätterväggen uppenbarade sig killarna återigen. Hälsade. Tjejerna vågade inte klättra. Fegisar. En kväll satt alla och pratade de två tjejerna och Conny, Gustav och Fredrik. En tjej sov hos en kille. Varmt. Bara sov.

Tjejerna åkte hem tidigare från lägret. Bollen lämnades kvar med flit. Det va som sagt va en rosa billig plastboll.

En dag efter att tjejerna åkte hem så kom ett samtal. Ett samtal om en boll. En kille har nu tjejernas boll. En boll som ska förvaras till lägret året efter då den ska återlämnas.

Sagt och gjort, året efter fick flickorna bollen åter. Nu var det bara två killar. Två killar som en av tjejerna än idag har kontakt med. Bara för att det finns en boll med ett mobilnummer på. Bollen lever än idag i en av tjejernas föräldrars garage. Än står det mobilnummer och "Heja Kungen".

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0