Kaninen

Han har blivit stor och modig. När jag köpte honom och han va utanför buren så gick han bara på mattorna som låg runt buren. Sen började han utforska hela vardagsrummet. Idag när Jonas vaknade så såg han honom ute i hallen. Han har aldrig varit där innan. Dags att stänga in till vardagsrummet annars har vi snart Kaninen i hela lägenheten och det är inte vår dröm direkt. Han har ett helt rum, hela dagen lång, så det får räcka.

Men lite stolt är jag ändå över honom, att han vågade sig ut där! Min stora fina kanin <3

Framtiden

Det är en lustig sak att tänka på framtiden. Jag vet vad jag vill och vad jag inte vill.
Jag vet vad jag får och inte får. Varför är det då så svårt att göra slag i saken? Till hösten/vintern kära vänner, då händer det grejer som ni inte har en aning om.
Som jag har en aning om, men inte en aning om hur det kommer att bli. Det har aldrig hänt mig innan. Men snart så!

Borås Djurpark

Dit ska vi imorgon med mina föräldrar. Det ska bli skoj. Jag har laddat batteriet i kameran. Så det kanske blir någon bild iaf. Najs. Lejonungar ska dom ha visst.

Skitdålig

Jag är nog inte gjord för att ha en blogg. Vi får se.

Svettas ihjäl.

Vaknade 0520

På en lördag! Vad är felet på mig? Nu sitter jag iaf vaken och har varit ett tag. Alla sover och jag ska snart ut och springa. Bäst att passa på nu, vet ju inte om det blir lika varmt idag som igår! Då måste det ju bli på morgonen eller sent på kvällen.

Igår badade jag för första gången iår. Två gånger tillochmed. Så himla härligt. Bada är så underbart.

Min far

Idag kommer min far hit till landet. Vet inte riktigt vad vi ska göra, men kommer bli trevligt iaf.

Igår strängläggde vi lite. Jag provade, det va ganska svårt men det gick bra! Synd bara att strängläggaren gick sönder (Som tur va va det inte mitt fel!!) den är lagad idag iaf. Jonas är ute och kör och kommer vara hela dagen antar jag.

Hann med en löptur igår, funderar på om jag ska slå till idag med innan far kommer hit. Får se.

Kaninen har varit en skitkanin. Han har bitit på tapeten. Det har han aldrig gjort hemma... Vet inte varför han har gjort det nu. Knäppskallen. Men pappa Lennart blev inte arg som tur är.

RSS 2.0