Två år sedan

Torsdag 19 Juni 2008.
Jag, Cicci, Emelie, Andres och Amandus packade in all vår packning i Ciccis bil. Vi skulle åka iväg till hennes stuga. Vi hade mycket packning så bestämde oss för att ta båten över till hennes stuga. Det finns en väg att gå, men den är ganska lång och jobbig med för mycket packning.


(Såhär såg jag ut denna dagen)

Vi tog oss fram till båten, vi visste att motorn troligen inte skulle funka. Vi hade haft problem med den innan i veckan. Åror fanns det och det är inte så långt att ro. Vi kom några hundra meter ut, då gick ena åran av! Det är ju sånt som bara inte händer! Men där satt vi. Vad tusan skulle vi göra nu? Som tur va hade Cicci numret till en av grannarna vid stugan så dom kom och bärgade över oss till hennes stuga.


(Höjden av otur!)

Väl på plats så packade vi upp lite och satt och pratade. Jag smsade med Jonas, vi hade inte träffats på länge nu. Tror att det faktiskt va några månader sedan. Jag frågade om han inte skulle komma upp till oss och fira midsommar. Tänk att det ville han! Han va trött så jag trodde han skulle komma imorgon, men icke. Han åkte upp direkt. Det blev sent, jag gick och mötte honom och sen sov vi.

Fredag 20 juni 2008
Jag och Jonas började dagen först av alla som va med oss. Vi gick ut på promenad med hundarna. Dom andra sov. Vi satte oss på klipporna och pratade. Det va strålande sol. Hundarna lekte.
Det blev dags runt midsommarstången och hopp på studsmatta med dom som bodde  i stugorna. Det va trevligt. Bara jag och Cicci dansade. Resten av gänget kollade på.


(Min fina midsommarklänning.)

Efter dansen så åt vi midsommarmat. Oj vad gott det va! Satt länge och pratade på kvällen. Jag och Jonas gick  och la oss tidigare än alla andra. Vi hadae ju varit uppe tidigast.

Lördag 21 Juni 2008
Vi gick upp tidigt även idag, men vi bestämde oss för att åka ifrån sommarstugan och åka till hans kompisar på High Chaparall (stavning?). Sagt och gjort. Vi åkte hem till mig och bytte kläder sen åkte vi iväg!
Där mötte vi upp Henke, Daniel och Tony. Vi satt i någon bar och drack öl. Väldigt trevligt. Tony blev fullast som alltid. Vi andra va ganska städade (betoning på ganska). Alla vi hade ett och samma rum på hotellet. Jonas och jag gick och la oss först, som vanligt.

(Jonas hadae långt hår och va underbart söt, jag va galet kär, precis som idag)


Söndag 22 Juni 2008
Vi åkte tillbaka till Linköping. Jonas körde mig. Vi stannade på några ställen på vägen upp. Allt va perfekt. Helgen hade varit perfekt, vädret hade varit perfekt, vännerna är perfekta, vi va perfekta. Vi är från denna dagen ett.

 
Ni har nu fått läsa hur det gick när jag och min fästman blev tillsammans. Idag är det två år sedan. Två år av lycka.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0