Jag = Bonde

Japp, nu är jag i Torpa på heltid. Ska tillbaka till Linköping en gång till, för att städa och lämna tillbaka alla nycklar. Har börjat att fixa i vårt rum, men det är mycket kvar än! Kan inte fatta hur många saker vi har egentligen!

Imorgon börjar iaf allvaret, då ska jag vara i ladugården själv på morgonen, om jag inte väcker Joel så han får hjälpa mig. Vi har många projekt jag ska dra igång. Bara för att jag är arbetslös kommer jag inte vara sysslolös det kan jag lova. Ska bli lite bättre på bilder och sånt här med. Vet att det är några som vill se iaf!

Hejdå

Konstigt

Det känns lite konstigt att packa ner sitt nuvarande liv i kartonger.
Det känns konstigt att veta att jag inte kommer att vakna upp här mer än 2 gånger till.
Det känns konstigt att se allt man har gemensamt.
Det känns konstigt att veta att jag inte kommer att se mina underbara barn på dagis i mer än 2 dagar till.
Det känns skönt att jag ska sluta på jobbet.
Det känns konstigt att flytta från Linköping, som varit mitt hem i 5 år nu.

Ja det känns lite konstigt som ni kanske förstår.
Just nu lever jag i flyttkaos.

Köket

Köket är snart nerpackat. Eller snart är väl att överdriva, men en bit på vägen är jag iaf!

Har mycket att göra. Hej!

Biff

Idag känner jag mig oerhört biffig. Det är jag inte, men det känns bra.

Var stålmannen/spindelmannen på jobbet idag. 3 av 6 ordinarie personal borta. Vi fixade biffen.

Styrketränat hemma, jag blir biffen.

Ska bli bonde, jag fixar era biffar!

Biff helt enkelt.

Så var det söndag

Dagen började med att faster Berit med en liten del av famlijen kom och hälsade på. Fikade. Sen var det kossornas tur att få mat. Både dom inne och dom ute.

Jag åkte vägen förbi Nässjö på vägen hem. Hälsade på pappa, men pappa följde med mig till Linköping så nu för en halvtimma sen gick hans tåg hem. Det var trevligt att umgås lite med pappa.

På torsdag kommer nog Joel hit och tar med sig lite saker ner till Ljungby. Förhoppningsvis så har jag inget kvar dom sista dagarna. Eller bara lite så jag kan ta det i bilen ner på lördagen. Sen städning helgen efter det. Blir nog fina fisken det hära!

Det här med kartonger

Jag måste köpa kartonger. Jag måste packa mera. Jag har mycket kvar. Jag ska göra nästan allt själv. Att packa ihop, städa och flytta en trea. Just på själva flyttdagen får jag ju hjälp såklart. Men inte innan. Hittills har det gått bra, men lite sakta, så det kommer säkert gå bra att göra resten med. Igår var jag himla effektiv. Jag har hela bagaget och baksätet fullt med saker.

Det ska bli så himla härligt att få bo på landet. Jag ser verkligen fram emot det. Det kommer bli guld värt. Det värsta är bara att jag inte vet vart jag ska jobba. Det finns massa jobb, men dom blir himla långt pendelavstånd. Det ordnar sig nog. Jag har ju faktiskt en bil.

Jag känner mig lite stressad. Det började idag. Innan har jag varit lugn, men nu, nu är det så nära. Nästa vecka vid samma tid har jag min sista dag på jobbet.

Packar

Jag håller på att packa för fullt. Det går ganska segt, men snart är iaf hela bilen full. Nu är det bara 6 dagar kvar på jobbet. Det är ganska otäckt. Vet inte riktigt hur jag känner.

Men det komma bli underbart, hoppas jag :D

0430 morgonpromenad

Jag och min kära vän ställde klockorna och möttes utanför mitt hus för att ta en promenad. 04.30 möttes vi. Vi gick i en timma ungefär, lite mer. Sen in och lata mig och duscha. Snart ska jag fixa frukost.

På jobbet är det kvalitetsdag, barnfri dag, planeringstid. Jag hoppas att det blir en givande dag.

Steka ägg, Hejdå.

Det var en gång

En lat liten tjej som hade tusen saker att göra, men gör ingenting.


RSS 2.0