Oj

Jag har fått gamla bilder av min bästastebästelibästbästbästa kompis. Det va ett skratt i sig.

Vad söta vi va, va små vi va, va roligt vi hade.

Jag kan sakna det.

En till medicin

Ny doktor. Tydligen ny sjukdom. Han sa att det va urinvägsinfektion. Ny medicin. Numera 8tabletter om dagen sammanlagt. Min mage kommer ju att rasa ihop bara av alla mediciner känns det som!

Men hoppas att det som ska dö dör i mig iaf! För nu vill jag inte vara sjuk längre.

Usch. Sånt här vill vi slippa på min gata.


Förbannad och ledsen

Jag är både förbannad och ledsen just nu.

Jag är förbannad på att jag inte kan jobba idag, gjorde ett försök att åka iväg för när jag vaknade kändes det ingenting i magen. I bilen började det. Inte så lite heller. Fy. Pinsamt nog började jag gråta. Trodde jag hade slutat gråta när jag ringde till jobbet för att sjukanmäla mig. Men då brast det igen.

Ledsen för att jag inte kan jobba och för att jag inte får umgås med alla fina människor på mitt jobb. Alla kanske inte har ett sånt jobb som jag, där man stormtrivs. Jag har det. Därför blir jag ledsen när jag inte får vara där.

Jag är ledsen för att jag måste ringa till doktorn igen. Ledsen för att jag inte orkar handla, så jag inte har något att äta. Usch! Skitmorgon.

Inte bara jag

Det är visst inte bara jag i vår familj som tycker om att lata sig i soffan. Jag låg och kollade på film, ner kommer Kaninen och lägger sig hos mig. Min lilla plutt.



Jag tror visst han är den sötaste kanin som finns. Inte sant?

Omelett!

Det tycker jag är gott. Idag när jag inte har mått bra så har det serverats omelett på vår gata. Det är iofs bara jag som har varit hemma och kunnat äta. Lika gott var det ändå.



Jag åt den med blåbär och hallon. Verkligen gott. Härligt att göra något snabbt och enkelt.

Konsten att inte göra

Ja, jag har blivit lite av en expert på att vara hemma på vår gata och inte göra någonting alls. För att jag skulle få komma ut lite så åkte vi ner på stan. Att komma ner på stan va ett äventyr i sig.

Vi fick skotta bort snön runt bilen. Vi fastnade. Vi fick hjälpa några andra för de körde fast. Då va dom snälla att hjälpa oss med vår bil. Att få ut bilen tog lite mer än en halvtimma. Men jag förstår att det inte är skottat överallt. Kära nån, det är ju massa snö. Klart allt inte kan göras på en gång. Det va spännande.

Ming Palace fick finbesök av oss. Vi åt förrätt och varmrätt. Himla va gott det är.


När vi var mätta och belåtna så gick vi till Hemmakväll och lämnade tillbaka filmer och hyrde tre nya.
Det är lite av vår grej. Film.


Vi såg på två igår. Har Bronson kvar.

Jag ligger hemma idag med. Det är inte kul alls. Men jag vill inte att infektionen ska sprida
sig till äggstockarna, som det tydligen kunde göra... Hej

Jag är sjuk i min livmoder

Livmoderinfektion. Det kan visst uppstå på min gata.

Jag har inte hittat så himla mycket info om det. Bara: Livmoderinfektion kan uppstå i samband med att man får en spiral insatt eller efter missfall eller förlossning.

Vet ni något mera så berätta gärna för mig. Jag har aldrig haft en spiral eller varit med om en förlossning. Har jag fått missfall så har jag inte märkt det. Hursomhelst så har jag troligen det iaf. Har fått två sorters mediciner som jag ska äta nu. Totalt 5 på en dag. Trist.

Blir det inte bättre till måndag eller tisdag så ska jag komma tillbaka. Blir det värre får jag söka vård på sjukhuset.

Ett läkarbesök

Även på min gata kan det bli så att någon måste besöka en doktor. Det ska jag göra idag. Klockan 1500 ska jag vara på Vårdcentralen. Jag är ganska så nervös. Är inte så bekväm med att gå till doktorn. Senast jag va hos någon doktorliknande figur va i våras. Usch. Det är ju tyvärr oftast dåliga nyheter.

På min gata så gillar vi inte  dåliga nyheter, så det hoppas jag inte att det blir idag.

Får jag lov

Det är ju som sagt va inte den smartaste gatan när det gäller parkeringar. Det finns boendeparkering och besöksparkering. Men ni ska få se lite exempel på Puckade Parkeringar På Piongatan.

Där det är inringat med rött är det in/utfarter.
Samma här.
Även här
Här behöver jag ju inte ens säga vad som är galet, men en ring blev det iaf.

Såhär är det på vår gata. Det är ingen som tänker sig för. Det kan göra mig lite irriterad i min annars hyggliga tillvaro. Bilderna är tagna på en och samma vecka kan jag tillägga.

Det var en gång

En gata. En gata som jag bor på. Det är en okej gata. Det som är tokigt är att bilar inte vet hur det är tänkt att parkera. En parkering på min gata kan se ut hur som helst.

På min gata bor jag, min fästman, Kaninen, virkade kaninen, nallen och kossan. Vi är en glad familj.

Detta ska vara en glad blogg om både vår gata och om vårt liv. Bilder och glädje ska finnas.
Det var en liten snabbpresentation.

Vem är du och vad handlar din blogg om?


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0